torsdag 24 mars 2011

Magsjuka...

Ja, inatt vaknade jag av att Moa kaskadspydde ner Mikaels halva av dubbelsängen. Vilken reaktionsförmåga man har ändå! Mikael flög iväg med nedspydda Moa och jag hoppade efter (utan glasögon!) och lyckades kliva i samtliga spypölar. Då var klockan 03 och Mosan var ynklig men pigg efter en dusch, så det blev nattvak (som omväxling...). Men sen har hon i alla fall inte spytt något mer men bajsat massor, vilket absolut är att föredra. Hon är dock pigg och alert och inte döende som vi vuxna när vi åkte på det sist.
Vi har ätit varsin portion med stek, potatis och gräddsås idag, man får passa på innan vi blir smittade. Det har varit ett mindre helvete att se till att Moa inte pussar på bebisen, vi har fått dra till med att "Svea har varit så busig, så idag blir det inga kramar för henne", för att hon inte ska bli ledsen.

Vädret idag var ju helt underbart! Strålande sol och för en gångs skull blåste det inte orkanstyrka här så vi har fixat lite på uteplatsen och sparkat fotboll, Svea har fått springa runt i gåstolen utomhus vilket var en hit, hon har till sist fattat hur man manövrerar den och är nu en livsfara för allas hälsenor här hemma, hon kör in i allt och välter möbler(!), hon har ju alltid varit en målmedveten ung dam...
7 månader blir Svea idag, hipp hipp hurra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar