söndag 4 mars 2012

Söndag

Mikael ligger inne i barnens rum på golvet och sover med Svea. Moa har alltid varit en kramig liten själ, jobbigt varje natt och klänger på oss som en koalaunge. Svea däremot sover helst själv, även när hon var en liten bebis så sover hon oroligt intill en, varje natt när hon somnade bredvid mig under amningen fick jag ligga helt blickstill för hon vaknade av minsta lilla. Så till Mikaels stora sorg har hon aldrig verkar ligga och sova sked med honom, han har försökt X antal gånger (han var helt överlycklig när hon skulle opereras och hade fått lugnande och blev helt groggy och la sig i hans knä).
Men idag föreslog jag att han skulle lägga sig på en madrass på golvet med henne som på dagis och nu sover dom som små grisar där inne.

Igår var vi på 8-årskalas hos barnens kusin i Frillesås. Massa ungar, god fika och kanonväder! Svea är ju helt galen av lycka när hon får tulta runt i trädgården utan overallen!
Tänk om man hade en trädgård. Och en studsmatta! Tänk om man hade en fin altan och kunde ha en jättepool till barnen på sommaren och plantera bär och grejer!
Eftersom att vi är totalt obegåvade när det gäller att bygga och annat praktiskt så är jag oftast rätt glad att vi inte bor i hus. Det är rätt praktiskt att kunna ringa fixar-Björn så fort något är sönder och slippa ha en massa jobbiga projekt på gång som äter upp all fritid. Men på sommaren alltså! En lägenhet eller radhus med trädgård hade varit det bästa! Den asfalterade lilla ytan under tak vi har nu kan man fan lika gärna vara utan. Tänk att kunna sätta upp en gungställning!
Idag ska här grillas i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar