måndag 18 mars 2013

Grymt!

Idag fick jag ha hand om klassen själv nästan hela förmiddagen. Och det gick skitbra! Jag kände mig rätt skeptisk innan för det brukar bli lite livat när jag blir lämnad ensam med en liten grupp men det gick konstigt nog bättre när det var helklass?!
Morgonsamlingen med massagen gick kanon (även om jag fick lite skäll, "Sofia du glömde att vi ska sjunga innan vi räknar hur många som är här", "Sofia du ska faktiskt tända lamporna nu, nej alla tre!" osv. De har stenkoll på rutinerna!).
Planeringen inför veckan flöt på och även matten. Så jäkla kul! Det ska INTE bli kul att lämna VFU:n och pendla till stan och skolan varje dag, speciellt inte när det är mattekurs IGEN. På torsdag som är sista dagen ska jag köpa avskedsglass och kanske, kanske fälla en liten tår. Kommer inte tillbaka förrän innan jul och klasserna kommer ändras till rena klasser istället för F-3 så många kommer jag aldrig jobba med igen.

Igår efter bamsegympan blev Moa pang-bom jättesjuk. IGEN. Jag börjar tro att det är någon som driver med mig, att det är ett stort skämt. Svea kan jag ju köpa är sjuk jämt för det har hon ju varit sedan dag ett men Moa brukar aldrig vara dålig och den här vintern har båda varit sjuka HELA TIDEN.
Hon yrade och gnällde hela natten med hög feber, är tydligen piggare idag men äter inte och har druckit jättedåligt. Det tar aldrig slut! Vi kan lika gärna säga upp dagisplatsen och vara hemmaföräldrar.
Vår tack, det hade varit fint!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar