torsdag 9 augusti 2012

Heldag på djurparken


Idag hade vi ledsnat rejält på att sitta hemma i vår lägenhet/bunker så vi tog en tripp till Borås.
Jag ska inte ljuga, jag tycker ofta att det är lite läskigt att åka långt ensam med barnen när man inte har en bil att lassa in dem i när det krisar, och lite svettigt blev det några gånger men överlag gick det kanon.

Vi fick hoppa av tåget när vi kommit halvvägs, det var tydligen spårarbeten. Ersättningsbuss kom men den hade ingen plats för barnvagn så jag fick plocka ur vagnen och lägga in den i bagageutrymmet. Svettigt.
Väl framme fick vi irra runt en bra stund innan jag fattade vilken buss som gick till djurparken. Svettigt. Det är i såna lägen man är glad att man har med sig mutor i form av festis och Tom&Jerry-kex!

Det är var grymt mycket folk i djurparken idag, jag trodde alla börjat jobba men tji fick jag. Vi hann hälsa på många fina djur i alla fall och barnens favoriter var helt klart aporna med rosa stjärtar, tror att det är någon form av minibabian.
Fast jag vet inte om inte Svea gillade en stor grön plastödla i dinosaurieparken mer, hon vägrade släppa den och skrek åt andra barn som försökte klappa den, "JAJJA! SVEAS! SVEA HAAAA ÖDLA! SVEEEEEAS!". Också svettigt. Detta galna barn, hon kanske borde stannat där bland vilddjuren?
Sen sprang Moa ifrån mig bland allt folk i aphuset och Svea försökte kasta in sina skor över staketet vid savannen, annars klarade de sig utan anmärkningar.

Snart fyller båda tjejerna år. Har varken hunnit planera presenter eller kalas än!




- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar