onsdag 3 oktober 2012

Det flyter på!

Idag avslutades första kursen, haft tre riktigt slappa dar med hemarbete och barnen hemma, så jäkla skönt att slippa åka in till stan varje dag!
Så nu är dom första 7,5 högskolepoängen avklarade och det har varit skitkul, förutom lite långa dagar på dagis. Men jag har ju i alla fall haft möjlighet att ha småttingarna hemma minst en dag i veckan vilket är få förunnat och nya kursen (Styrdokument och riktlinjer för läraryrket eller vad den nu heter) har väldigt sparsamt med lektioner, förutom ett par föreläsningar i veckan är det oftast bara mellan 14-15.30 vi har seminarium, en jäkla du tid som krockar med mina bussar men det blir i alla fall inga "gå upp 05 och lämna 06 på dagis"-dagar. Det känns helt bisarrt att gå upp så tidigt och dra upp barnen, en mycket onaturlig känsla att väcka sina morgonpigga barn...

I helgen var vi på Tölö barnmarknad och jag fyndade massor med bra dagiskläder, bland annat säkert tio par Moa-byxor, baggyjeans med mudd i midjan och velourmjukbyxor vilket är det enda hon går med på att klä på sig i byxväg. Klänning och leggings i all ära men jag har ju mängder med fina tröjor i kortare modell som måste få användas;). Såna där loppisar är ju rena guldgruvan för en fyndmästare som jag!
I förrgår tog vi en tripp till Ullared och fick köpt lite fina lampor som vi behövt i en evighet i vår bunker till lägenhet, Mikael gick loss rejält på julsakerna i år igen och vi fick köpt en hel del julklappar till barnen, lika bra att börja bunkra redan nu!

Idag har vi varit med Svea hos magläkaren på barnmedicin. Hon har fortfarande jobbigt med sin förstoppning stackarn så nu har vi ökat dosen av medicinen och ska ge lavemang varannan dag i två veckor. Vi har ju fortfarande inre fått något svar på vad felet är vilket känns lite frustrerande, men det är väl bara att hoppas att det blir bättre snart. Jag är tämligen säker på att hon hade kunnat vara torr nu om det inte vore för magen, som det är nu så småbajsar hon hela tiden dom dagar hon väl bajsar, är lite nervös för hur det ska gå när hon ska gå på toaletten.
Toaletten, helt sjukt att hon redan är så stor! <3


Sötaste tiger-Mosan:



- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar