onsdag 18 juli 2012

Onsdag

Igår var inte vår dag. Skulle bjuda på middag på kvällen så vi åkte ner till Frillesås för att handla lite kött i charken, passade på att ta en sväng ner till stranden först så att barnen fick leka. Men när vi skulle åka hemåt startade inte biljäveln. Vi fick ringa på bärgning, koppla ur bilstolarna (varav den ena är vansinnigt svår att installera, vi kommer aldrig få fast den igen utan hjälp...) och sen hade vi tur nog att få skjuts hem med Mikaels systers man. Sen insåg vi att bärgaren hade vår hemnyckel så vi fick köra efter honom för att få tillbaka den...
Så nu sitter man i ödemarken utan bil, kommer säkert kosta en jäkla förmögenhet att laga den. Tanken med att köpa en ny bil som kommer fläsk varje månad var liksom att slippa sånt här, men tydligen hjälpte inte det. Så nu är det bara att hålla tummarna! Försöker intala mig att det kunde varit värre, eller att det kanske är ödet, vi kanske hade krockat med en älg eller lastbil på vägen hem. Hemska scenarion är en klen tröst men i alla fall nåt. Biljävel.

Hur som helst så hade vi en jättetrevlig grillkväll ändå!

Gud vad jag är glad över utbildningen! Har kollat antagningsstatstiken inne på VHS, 867 sökande och bara runt 60 st som fick en plats, dessutom var snittbetygen jättehöga! Runt 18 i snitt, vilket hade krävt många terminer på komvux! Har man 15 i snitt har man VG i allt ungefär så 18 är jäkligt svårt att nå upp till, jag trodde inte alls att det skulle vara så svårt att komma in på lärarutbildningen! TACK snälla högskoleprovet!
Jag valde att tacka ja till platsen på åk 1-3linjen ändå, det måste ju helt klart vara mest givande att ha hand om barn i den åldern som verkligen gillar att gå till skolan och som vill lära sig. Det ska bli skitkul!




- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar